Σχετικά με την Dental Family Health

Το κέντρο οδοντιατρικής  φροντίδας δημιουργήθηκε το 2ο εξάμηνο του 2014 με στόχο να προσφέρει οδοντιατρικές υπηρεσίες σε όλη την οικογένεια με άριστη επιστημονική αντιμετώπιση και λογικές τιμές.

Στο χώρο μας θα νιώσετε άνετα και φιλικά από την πρώτη επίσκεψη!   Ωραίο περιβάλλον, για εσάς και ιδιαίτερα επιμελημένος χώρος για το παιδί σας. Το προσωπικό του ιατρείου πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και εγκαρδιότητα  Ο εξοπλισμός υπερσύγχρονος και άρτιος τεχνολογικά.

Το κέντρο μας διαθέτει ορθοπαντογράφο για ψηφιακές πανοραμικές ακτινογραφίες, με το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό, ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας

Οι παιδοδοντιατροί μας Αλεξάνδρα Μάστορα και Γιάννης Βασιλούδης έχουν κερδίσει τις καρδιές των μικρών μας «ασθενών»

Η ορθοδοντικός μας Δήμητρα Πάλλη φροντίζει τα όμορφα χαμόγελα  όχι μόνον  των μικρών αλλά και των μεγάλων ασθενών

Οι γενικοί μας οδοντίατροι  Γιάννης Κακλαμάνης , ΄Ολγα Κακλαμάνη  και  Χρήστος Ασπρογέρακας είναι διαθέσιμοι καθημερινά να σας βοηθήσουν. Ο ενδοδοντολόγος  Νίκος Πολυζώης ασχολείται αποκλειστικά με τις ενδοδοντικές θεραπείες.

Ο περιοδοντολόγος Τάσος  Γκατζώνης  φροντίζει για την υγεία των ούλων και τη θεραπεία της περιοδοντίτιδας  συντηρητικά ή χειρουργικά.

Η γναθοχειρουργός  Δέσποινα Βαλλιανάτου αναλαμβάνει χειρουργικές επεμβάσεις , εξαγωγές εγκλείστων και την τοποθέτηση εμφυτευμάτων

Σας περιμένουμε

H Κλινική μας

Στην Dental Family Health έχουμε διαμορφώσει ένα όμορφο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.