Υπηρεσίες

Ενδοδοντία

Ενδοδοντία είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολείται με τη θεραπεία του εσωτερικού του δοντιού, του πολφού και των μικροαγγείων εσωτερικά των ριζών.

Αισθητικη Οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική αποτελεί τμήμα της κλασσικής οδοντιατρικής και πραγματοποιείται για την ομαλή λειτουργικότητα, τη στοματική υγιεινή και αισθητική.

Προσθετική

Η προσθετική – κινητή ή ακίνητη – είναι ο τομέας που εστιάζει στην αποκατάσταση ελλειπόντων δοντιών με την προσθήκη νέων.

Γναθοχειρουργική

Οι παθήσεις του προσώπου, του στόματος, των δοντιών και των γνάθων, αντιμετωπίζονται από τον τομέα της γναθοχειρουργικής, παρέχοντας λύσεις σε όλο το εύρος των περιπτώσεων.

Περιοδοντολογία

Η περιοδοντολογία αφορά την πρόληψη και την θεραπεία των περιοδοντικών και περιεμφυτευματικών νοσημάτων, δηλαδή εκείνα που αφορούν τους ιστούς γύρω από τα δόντια.

Παιδοδοντία

Η παιδοδοντιατρική ή παιδοδοντία ασχολείται με την στοματική υγεία αλλά και την υγεία των δοντιών των παιδιών από τα πρώτα δόντια μέχρι και την εφηβεία τους.

Ορθοδοντική

Η ορθοδοντική πραγματοποιείται σε περιπτώσεις όπου τα δόντια του ασθενή είναι στραβά ή υπάρχει δυσαρμονία στην ανάπτυξη και στην σχέση των γνάθων.